logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Potrebujete pomôcť?
Kontaktujte nás!

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nikl Stick Mix 500g Gigantica

Výrobca: Nikl

Kod produktu: 2035021

 Skladom 4 ks
  U vás už 07.05.2024

Stick Mixy Karel Nikl Pre všetkých milovníkov krátkodobej rybačky, chytania na závodoch alebo pre všetkých, ktorí chcú docieliť čo najrýchlejšieho záberu kdekoľvek a kedykoľvek sme pripravili pre sezónu 2015 túto lahôdku. Základným predpokladom pre správne fungujúcu náplň do PVA pančúch alebo… viac info

Bežná cena produktu: 9,20 €

Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Stick Mixy Karel Nikl

Pre všetkých milovníkov krátkodobej rybačky, chytania na závodoch alebo pre všetkých, ktorí chcú docieliť čo najrýchlejšieho záberu kdekoľvek a kedykoľvek sme pripravili pre sezónu 2015 túto lahôdku.

Základným predpokladom pre správne fungujúcu náplň do PVA pančúch alebo PVA vreciek je použitie čisto prírodných produktov. Tu nájdete tie najhodnotnejšie rybie múčky, prírodné extrakty z morských živočíchov alebo pikantné korenie a unikátnu prísadu zabezpečujúcu správnu konzistenciu a vlhkosť tohto mixu.

Špeciálnym výrobným procesom sa nám podarilo dosiahnuť dokonalú konzistenciu a zvýrazniť silný potravinový signál. Vďaka tomu na túto pascu v PVA kapry reagujú tak rýchlo. V podstate okamžite potom, čo sa PVA rozpustí je návnada okolo vašej nástrahy v ideálnom stave pripravená zaujať preplávajúce ryby.

Vďaka vyššiemu obsahu oleja láka rozpadajúci sa stick mix kapry z celého vodného stĺpca v okolí vašej nástrahy. Mysleli sme aj na použitie stick mixov v chladnej vode, a tak sme pridali špeciálnu prísadu, ktorá zvyšuje emulzifikáciu olejov aj pri teplote pod 6°C. S istotou vieme, že so STICK MIXAMI ulovíte viac kaprov ale hlavne rýchlejšie. Vyskúšajte ich aspoň na jednom prúte a s istotou nám dáte za pravdu.

V ponuke nájdete tri varianty stick mixov: Krill&Fish, ktorý je ideálny k všetkým rybaco-mäsitým nástrahám, nádherne voňavýPlum&Cream vhodný k všetkým ovocným alebo krémovým, Secret Spice s krásne korenený s doslova univerzálnym použitím a nově aj Extasy.

Stick mixy sú balené v praktickej plastovej nádobe a mikroténovom obale, aby bola príprava PVA návnad čo najjednoduchšia a najpohodlnejšia.



Pozn. Pri dlhšom skladovaní po rozbalení môže stick mix mierne zmeniť svoju konzistenciu a oschnúť. Toto nie je na škodu, jednoducho tekuté atraktory akurát viac nasiaknu do základného mixu. Pôvodnú konzistenciu stick mixom ľahko dodáte akýmkoľvek olejom, boostrom alebo tekutou potravou.

Príchuť:  Gigantica

Váha (g):  500

Priemer (mm):  0

Objem (ml):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

6+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: