logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Bugs Baits Boilies Nutric World

Výrobca: Bugs Baits

 Skladom 31 ks
  U vás už 18.04.2024

Špičková značka Bugs Baits poskytuje aj našim rybárom skvelé a hlavne účinné boilies, ktoré dokáže chytiť kaprov za každých okolností. Do boilies Nutric World boli pridané prvotriedne produkty, na ktorých si značka Bugs Baits dlhé roky zakladá. Či už tomu sú tekuté potravy, sladidlá a chuťové… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 13,31 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Špičková značka Bugs Baits poskytuje aj našim rybárom skvelé a hlavne účinné boilies, ktoré dokáže chytiť kaprov za každých okolností. Do boilies Nutric World boli pridané prvotriedne produkty, na ktorých si značka Bugs Baits dlhé roky zakladá. Či už tomu sú tekuté potravy, sladidlá a chuťové stimulátory alebo arómy, tak v podobe tohto boilies predkladáte kaprom naozaj skvelú návnadu. Pre zvýšenie atraktivity boli do boilies pridané semienka a vtáčí zob aby hrubšia štruktúra rýchlejšie uvoľňovala atraktory do okolia. Takto môžete boilies používať celoročne a na všetky naše revíry.
Úspech je založený na vyváženej kombinácii zvolenej zmesi .
Štandardom pre celú radu Nutricworld je tak napríklad obsah Brocacelu, ktorý je vyhľadávanou a často používanou surovinou. Brocacell je silný prírodný atraktor, zdroj proteínov, aminokyselín, vitamínov skupiny B, nukleotidov a v neposlednom rade podporuje trávenie a prijímanie potravy.
Technológia plazmového krvného prášku v kombinácii s finálnym spracovaním v parnom tuneli na automatizovanej linke dodáva guličkám Nutric World výhodné vlastnosti. Každá boila je tak jemná a hladká na povrchu a všetky v balení majú takmer dokonalý guľatý tvar. Vnútro guličiek je kompaktné a zároveň poddajné. Vďaka tejto technológii boilies aj pri svojej tvrdosti ľahko uvolňuje obsiahnuté atraktory a stimulanty do okolia aj bez pridania hrubých partiklových zložiek. Mohli sme tak zvýšiť podiel nutrične atraktívnych surovín na maximum. V neposlednom rade použitie plazmového prášku namiesto vajíčok nám umožnilo pridať vyššieho podielu tekutých zložiek ako tekutých potráv, extraktov, olejov, aminokomplexov. Do každej guličky NutricWorld sme tak pridali 500 ml tekutých zložiek na jeden kilogram suchej zmesi.

Príchuť:  pečeň/krill, tigrí orech/karamel, kalamár/korenie, kalamár/scopex, korenie/losos, mušľa, kalamár/ovocie

Váha (g):  1000

Priemer (mm):  20, 24

Objem (ml):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: