logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Admiral Boats Čln Katamaran AM-250K s pevnou podlahou

Výrobca: Admiral Boats

Kod produktu: AM-250K

 Skladom 1 ks
  U vás už 23.04.2024

Značka Admiral Boats predstavuje sériu extrémne stabilných malých rybárskych člnov v tvare "KATAMARAN" určených hlavne na použitie s motormi rôznych druhov na menšie a stredné revíry. Obrovskou výhodou týchto člnov je pevná podlaha s protišmykovou úpravou a rovnaká šírka po celej dĺžke člna. Takto… viac info

719,10 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 668,76 €




Značka Admiral Boats predstavuje sériu extrémne stabilných malých rybárskych člnov v tvare "KATAMARAN" určených hlavne na použitie s motormi rôznych druhov na menšie a stredné revíry. Obrovskou výhodou týchto člnov je pevná podlaha s protišmykovou úpravou a rovnaká šírka po celej dĺžke člna. Takto široký katamaran so šírkou až 170cm mimoriadne zlepšuje jazdné vlastnosti, výrazne zvyšuje celkovú stabilitu a dáva rybárovi pocit istoty v každej situácii. Extra šírka poskytuje rybárovi naozaj luxusný vnútorný priestor, vďaka ktorej má vnútri člna dostatok miesta a dokonca je možné osadenie aj rybárskeho kresla pre pohodlný lov.

Podlaha Katamarana sa nachádza nad rovinou spodnej hrany plavákov, čiže je vyvýšená, vďaka čomu katamaran nehrnie vodu pred sebou, ale plaváky pri plavbe "režú" hladinu čo zvyšuje rýchlosť a znižuje odpor vody. Pevnú podlahu je možné veľmi jednoducho a bez väčších problémov zložiť v priebehu niekoľkých minút. Člny Admiral vynikajú predovšetkým progresívnym inovatívnym dizajnom, nadštandardnou konštrukciou člnov, ktorá v sebe spája dlhoročné skúsenosti a prvotriedne originálne päťvrstvové materiály Mehler Valmex PVC®. Jednou z najväčších výhod týchto člnov je diametrálne odlišná konštrukcia, vďaka ktorej sú plaváky člnov inak rozložené a zabezpečujú tak extra vysokú nosnosť, stabilitu a bezpečnosť pre pasažierov. I napriek pomerne nízkej cene získavate prvotriednu kvalitu, na ktorú sa môže vždy spoľahnúť.

Špecifikácia modelu Katamaran AM-250K

Dĺžka (cm) 250
Šírka (cm) 170
Dĺžka vnútorného priestoru (cm) 140
Šírka vnútorného priestoru (cm) 78
Priemer plavákov (cm) 45
Počet komôr 4
Maximálna nosnosť (kg) 350
Počet osôb 2
Maximálny výkon motora (hp) 3,5
Celková hmotnosť (kg) 44
Výška zadného čela (cm) 45
Transportné rozmery (cm) 90 x 50 x 40

Súčasť balenia:

- nafukovací čln katamaran
- 2ks veslá
- 2ks lavička (bez podsedákov)
- pumpa
- 1ks pevnej podlahy (set zložený z 2 kusov)
- taška na čln + taška na podlahu
- opravárenská sada

Dostupná farba člnov: tmavo šedá

Aké sú rozdiely medzi člnmi Admiral a konkurenčnými člnmi? Nemecký materiál Valmex Mehler Original - tento materiál nemajú žiadne člny v podobnej cenovej kategórii. Materiál Valmex je zárukou maximálnej spoľahlivosti a životnosti! Vnútorné prepážky v plavákoch člnov. Tieto unikátne prepážky zabraňujú rýchlemu vyfúknutiu člnov pri poškodení alebo roztrhnutí a tým maximálne chránia pasažierov! Všetky doplnkové súčiastky člnov sú vyrobené z mäkčených plastov takže napríklad úchyty na prenos člnov netlačia a nerežú ruky, ale sú príjemné na dotyk a poddajné! Označenia na podlahe a taktiež logo Admiral je gravírované do dosiek (nie lepené nálepkami ako konkurenčné člny). Modely so zadným čelom majú priamo na zadnej doske pomocné úchyty či už na kotvu alebo na pripevnenie sondy sonaru.

Šírka (cm):  170

Dĺžka (cm):  250

Hmotnosť (kg):  44

Nosnosť (kg):  350

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

10+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: