AKTUÁLNA AKCIA: Všetky prúty bez DPH: Použite kód: novepruty

logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Potrebujete pomôcť?
Kontaktujte nás!

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Trakker Súprava CR 3-Piece Winter Suit

Výrobca: Trakker

 Skladom 4 ks
  U vás už 10.05.2024

Mimoriadne obľúbený zimný komplet anglickej kaprárskej značky Trakker, ktorý sa vyznačuje vynikajúcou cenou a skvelou kvalitou. Komplet obsahuje zateplenú bundu s vnútornou vyberateľnou fleece vložkou a teplé vysoké nohavice na tráky, ktoré boli vyrobené z materiálu s vodným stĺpcom 5000mm a… viac info

Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Mimoriadne obľúbený zimný komplet anglickej kaprárskej značky Trakker, ktorý sa vyznačuje vynikajúcou cenou a skvelou kvalitou. Komplet obsahuje zateplenú bundu s vnútornou vyberateľnou fleece vložkou a teplé vysoké nohavice na tráky, ktoré boli vyrobené z materiálu s vodným stĺpcom 5000mm a podlepenými švami pre maximálne eliminovanie preniknutia vody. Ďalšou výhodou je pokrytie materiálu vrstvou Teflon, ktorá odpudzuje nečistoty a tak sa oblek uschne až o 40% rýchlejšie a udrží sa dlhšiu dobu bez zašpinenia. Výhodou je použitie obojsmerných zipsov, ktoré výrazne uľahčujú rozopínanie a zapínanie ako bundy tak aj nohavíc. Vyberateľná fleece vložka je použiteľná ako samostatná mikina na zips, výbornou vychytávkou sú navliekacie otvory na palce kedy mikina bude držať na tele a nemusíme naťahovať rukávy.

Bunda je extra zateplená a tak je naozaj teplá aj v extrémnom chlade, pre spríjemnenie nosenia má navyše fleece límec pri styku s pokožkou hlavy  a nastaviteľný lem. Výhodou je aj všitý tvrdší šilt na kapucni, ktorý drží tvar aj počas dažďa. Samozrejmosťou je prekrytie zipsov čo výrazne zvyšuje tepelný komfort. Praktické sú aj menšie náprsné vrecká pre schovanie rúk.

Nohavice majú vhodný strih a tak môžete pod nimi nosiť aj termoprádlo a stále sa budete cítiť voľne a pohodlne. Pre ochranu krížov pred chladom boli celé nohavice extra zvýšené a vybavené obojsmernými zipsami. Praktické je aj zosilnenie kolien pre kľakanie napríklad pri fotení s úlovkom. Celkovo tak dotvára vysoký komfort pri nosení a teplo počas chladných dní pri vode. Proti padaniu nohavíc máte nastaviteľné popruhy cez ramená, čo je taktiež praktické pre aktívnych rybárov.

Dĺžka (cm):  0

Veľkosť:  S, M, L, XL, XXL, XXXL

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Naposledy prezerané produkty

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: