Nové podmienky vernostného programu! Poskytujeme vám znížené ceny o 10% oproti štandardným predajným cenám + extra zľava cez vernostný program RYBA

 

Chceš sa aj ty stať členom RYBA TEAM-u a mať nákupy ešte výhodnejšie? Je to naozaj jednoduché - stačí, aby si sa zaregistroval a nakupoval prihlásený pod svojim kontom. Čím viac nakúpiš, tým viac budeš šetriť!

 

1. úroveň - celková hodnota nákupov od 1 do 500 EUR - výška zľavy 2%

2. úroveň - celková hodnota nákupov od 501 do 900 EUR - výška zľavy 3%

3. úroveň - celková hodnota nákupov od 901 do 3000 EUR - výška zľavy 4%

4. úroveň - celková hodnota nákupov od 3001 EUR - výška zľavy 5%


Je však dôležité povedať, že ak bude časový rozdiel medzi 2 vytvorenými objednávkami väčší ako 1 rok, bude automaticky dosiahnutá výška zliav znížená na pôvodné 2% bez ohľadu na výšku predchádzajúcej objednávky. Vernostný program počíta objednávky vytvorené v priebehu 1 roka a podľa toho sa nastaví aj aktuálna výška vernostnej zľavy.

 

Zákaznícke zľavy z vernostného programu tiež nie je možné uplatniť na produkty na eshope Rybarske.sk, ktoré majú vo svojom popise uvedenú vetu “Na tento produkt sa nevzťahuje vernostná zľava”.

 

Častokrát ide o produkty, ktoré už sú zľavnené pre všetkých, prípadne na ich cenu nie je možné aplikovať zľavu. Zľava neplatí ani pri nákupe v našej kamennej predajni v Trnave. 

Akcie len pre členov RYBA TEAM-u

Registráciou na eshope Rybarske.sk však nezískavate len zľavy ako člen RYBA TEAM-u. Vaše členstvo prináša aj ďalšie výhody - špeciálne akcie a zľavy, o ktorých vás budeme informovať emailom na adresu, s ktorou sa do nášho tímu zaregistrujete. 

 

Chceš sa o našom vernostnom programe dozvedieť viac? Pokojne nám napíš na email info@rybarske.sk a my ti radi zodpovieme všetky tvoje otázky. 

 

Na čo ešte čakáš? Otvor náš eshop, zaregistruj sa a nakupuj so super zľavami ako člen RYBA TEAM-u!