Nakupovanie u nás je veľmi jednoduché. Platbu môžete vykonať rôzne a to viacerými spôsobmi

hotovosť / dobierka - platíte vždy až pri preberaní tovaru. V našej kamennej predajni RYBARSKE.sk, alebo kuriérovi
kartou online - najlacnejšia, rýchla a bezpečná platba. Pri tejto voľbe platíte kartou on-line, ihneď po vytvorení a potvrdení objednávky
na splátky - overená platba na splátky cez spoločnosť Quatro


Internetové platby GoPay

Prečo využiť platobnú bránu GoPay?

Tento systém Vám umožní uhradiť objednávku rýchlo a bezpečne prostredníctvom Vašej banky. Informáciu o platbe obdržíte obratom*, čo výrazne urýchli expedíciu Vašej objednávky.  

* platí pre nasledujúce platobné metódy : UniCredit Bank, SLSP, VÚB, Tatra Banka, Poštová banka, Sberbank, ČSOB, OTP banka
 

Ako pri platbe postupovať?

1. V priestore nákupného košíka vyplňte potrebné údaje a prejdite do "Spôsob platby".

2. Ako spôsob platby si vyberte, či budete platiť kartou ONLINE, alebo zvolíte platbu cez svoj Internetbanking podľa svojej príslušnej banky.

3. Následne, po potvrdení objednávky, budete presmerovaný do rozhrania svojej banky, cez ktorú prevod prebieha.

4. Skontrolujte si pre istotu všetky údaje a pokiaľ všetko súhlasí, potvrďte platbu, prípadne ju stornujte.

5. Pokiaľ všetko je všetko v poriadku, odošlite objednávku.

6. Po dokončení ste presmerovaný späť na www.rybarske.sk, na konečnú informačnú stránku, či platba prebehla / bola stornovaná / prípadne, či neprišlo v systéme ku chybe. 

Bezpečnosť platieb

Bezpečnosť prevodu prostredníctvom platobných tlačidiel je jednou z hlavných výhod tohoto systému platieb po internete. Citlivé vstupné údaje, ktoré zadávate do systému internetového bankovníctva, sú chránené platobnou bránou Vašej banky a nedostávajú sa do prostredia tretích strán.  

Všetky platby sú realizované prostredníctvom účtu spracovateľa platieb spoločnosti GOPAY s.r.o.​  

Uzatvorením kúpnej zmluvy dávate internetovému obchodu elnino.sk súhlas so spracovaním údajov a to až do doby Vašeho písomného vyjadrenia nesúhlasu s týmto spracovaním. Kontaktné údaje, ktoré uvediete pri objednávaní, slúžia výhradne pre potreby obchodu rybarske.sk a nebudú poskytnuté iným subjektom s výnimkou spracovateľov platieb.  

Bližšie informácie nájdete na https://help.gopay.com/cs/tema/platebni-brana/platebni-metody/seznam-platebnich-metod-pro-sk-trh