Už po vkročení do dverí zistíte, že 630 m2 predajnej plochy ponúka všetko, čo potrebujete na svoje rybárske výpravy. Neveríte? Pozrite si krátke video, ktoré vám predstaví našu predajňu. 


Výber z tisícov produktov a desiatok značiek

Predajňa Rybárske.sk v Trnave ponúka možnosť naživo si prehliadnuť a vybrať tisíce produktov od rôznych značiek, vrátane renomovaných svetových firiem ako FOX, Korda, Mivardi, Flacarp, Giants Fishing, NASH, Prologic, či Shimano. Okrem toho však medzi produktmi nájdete aj zastúpenie domácich výrobcov z Čiech a Slovenska. Je len na vás, ktorá značka vás pri vašom výbere osloví. 

 

Okrem samotných produktov na vás čaká aj skúsený personál, ktorý vám rád poradí pri výbere vhodnej udice, navijaku, bižutérie, doplnkov, nástrah, návnad, taškoviny, či oblečenia. Ak s rybačkou ešte len začínate, v našej predajni nájdete absolútne všetko, čo potrebujete. A možno aj produkty, o ktorých ste nevedeli, že vôbec existujú. 

 

Obrovskou výhodou sú aj sekcie pre kemping, chovateľské potreby, či samostatné sekcie pre kaprárinu a prívlač. Na našej predajni dokonca nájdete aj široký sortiment sedačiek, rybárskych stolíkov, kresiel, lodí, či bivakov. Jednoducho všetko, čo správny rybár potrebuje k svojmu pohodliu na rybárskych výpravách. 

Byť verným fanúšikom sa oplatí

Nakupovať v obchode Rybárske.sk sa naozaj oplatí. Pri nákupe v našej kamennej predajni alebo cez e-shop môžete využiť rôzne akciové sety a produkty, ako aj pravidelné bleskové výpredaje na rybárske produkty rôznych kategórií. Navyše, ak sa rozhodnete nakupovať online, čaká na vás doprava zadarmo pri nákupe nad 40 EUR

 

To však nie je všetko. Tí zákazníci, ktorí si u nás vytvoria zákaznícke konto, môžu využívať výhody a zľavy vernostnostného programu a stať sa členom RYBA Teamu! Pri pravidelných nákupoch tak môžete získať šialené zľavy až do výšky 20%! Na čo ešte čakáte? Otvorte e-shop Rybárske.sk, zaregistrujte sa a využívajte vernostné zľavy a akcie len pre registrovaných zákazníkov

Novinky, užitočné tipy a aktuálne akcie

Ak nechcete zmeškať žiadne akciové ceny, novinky z nášho e-shopu či predajne, ale aj užitočné tipy pre rybárov, nezabudnite sa stať fanúšikom našej Facebook stránky Rybarske.sk. Nájdete na nej denné aktualizácie o prebiehajúcich akciách, doplnení skladových zásob či o novinkách z nášho rybárskeho sveta. A okrem toho sa stanete aj členom veľkej rybárskej komunity, ktorá spája všetkých ľudí s krásnou vášňou, ktorou rybárstvo nepochybne je.