Naša spoločnosť pôsobí na trhu už od roku 1997, máme teda naozaj bohaté skúsenosti v tom, čo robíme.
 
Sme špecialisti na rybárske potreby a všetky rybolovné techniky. Vyberať si môžete z naozaj veľmi širokej ponuky.
 
Všetky produkty, ktoré sa u nás nachádzajú, starostlivo pre vás vyberáme, aby sme vám zabezpečili najkvalitnejšie výrobky za dostupné ceny.
 
Náš tím sa skladá z výborných rybárov, ktorí mnohé produkty sami testujú a tak vám vedia poradiť s výberom toho najvhodnejšieho produktu.
 



1. Široká a kompetentná ponuka rybárskeho tovaru

Ponúkame vám široký sortiment tovaru a neustále pracujeme na jeho rozširovaní k vašej 100% spokojnosti. Počúvame vás a preto nás zaujímajú vaše požiadavky a názory, vďaka ktorým vám vieme ponúknuť produkty, ktoré si želáte. V našej širokej ponuke si vyberú nároční rybári, ale aj takí, ktorí chcú ušetriť.

 

2. Viac než 95% tovaru skladom

Vďaka vlastnému veľkému skladu máme väčšinu ponúkaného tovaru skladom. Tým pádom môžeme vaše objednávky vybaviť čo najrýchlejšie a hlavne k vašej 100% spokojnosti.

 

3. Rýchle doručenie

Sme naozaj rýchli! Garantujeme vám rýchle doručenie vašej objednávky. Tovar, ktorý je skladom, expedujeme najneskôr do 2. pracovného dňa od objednania. Vybrať si môžete doručenie na adresu cez kuriéra, alebo prostredníctvom odberných miest po celom Slovensku. Tovar si môžete vyzdvihnúť aj osobne v našej kamennej predajni v Trnave.

 

4. Doprava zadarmo na všetko pri objednávke nad 40 EUR

Pri doručení objednávky nad 40 EUR cez kuriérsku spoločnosť, máte od nás dopravu zadarmo. Vážime si našich zákazníkov, preto dopravu platíme my.

 

5. Stabilný a spoľahlivý obchod

Sme na trhu už 25 rokov. Máme veľmi dobré skúsenosti v oblasti rybárskych potrieb a rybolovu. Vďaka spokojnosti našich zákazníkov získal náš obchod zlatý certifikát Overené zákazníkmi, ktorý nám udelila Heureka. Garantujeme vám, že u nás môžete nakupovať v kľude a s dôverou.

 

6. 630m2 kamenná predajňa

Sa nachádza v Trnave na Trstínskej 9, kde nás môžete kedykoľvek návštíviť. Mimochodom naša kamenná predajňa RYBARSKE.sk patrí k najväčším na Slovensku.

 

7. Výhodné nákupy vďaka vernostného programu

Buďte nám verní a my vás odmeníme! Po vytvorení rýchlej a bezplatnej registrácie, sa automaticky stanete členom nášho vernostného programu. Po zaregistrovaní automaticky získavate vernostnú zľavu na nákup -3%. Pravidelným nakupovaním môžete získať celkovú vernostnú zľavu až -20%.

 

8. Nákup bez rizika a obáv

Ak s tovarom od nás nebudete spokojní, môžete nám ho do 14 dní vrátiť bez udania dôvodu a my vám vrátime peniaze. V prípade akýchkoľvek problémov, sú vám k dispozícii naši kolegovia z predajne.

 

9. 100% slovenská firma

Organizujeme rybárske preteky a podporujeme našich slovenských rybárov, obchodných partnerov, detské krúžky, nadácie a všade, kde vieme rybárom a našej komunite ďalej pomôcť.
 

10. Prestížne preteky a výsledky

Členovia tímu Rybarske.sk sa pravidelne zúčastňujú náročných rybárskych svetových pretekov a dosahujú naozaj výborné výsledky. Za zmienku stoja napr. svetové preteky IBCC, alebo obľúbené slovenské preteky Carp Maraton a ďalšie.