logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Century Udica FMA

Výrobca: Century

  • Novinka

 Skladom 2 ks
  U vás už 30.04.2024

Už samotný názov týchto prútov Force = Mass x Acceleration (Sila = hmota x zrýchlenie) predpovedá, že sa jedná o nahadzovacie špeciály, pomocou ktorých môžete dosiahnuť neuveriteľné vzdialenosti! Pritom sa nejedná o žiadne tvrdé "kolíky"! Pýtate sa ako je to možné? Anglickej značke Century sa… viac info

od 499,90 € 559,90 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.

Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Už samotný názov týchto prútov Force = Mass x Acceleration (Sila = hmota x zrýchlenie) predpovedá, že sa jedná o nahadzovacie špeciály, pomocou ktorých môžete dosiahnuť neuveriteľné vzdialenosti! Pritom sa nejedná o žiadne tvrdé "kolíky"! Pýtate sa ako je to možné? Anglickej značke Century sa podarilo pri týchto prútoch dosiahnuť jedinečnú kombináciu materiálov, ktoré robia FMA séria absolútne výnimočnou.

Spodná časť prútu je vyrobená z neutrálneho kuželovitého blanku s priemerom 15mm. Vďaka tomuto tenkému priemeru sa podarilo na blank umiestniť viacero spevňovacích krúžkov pre dosiahnutie maximálnej nahadzovej rýchlosti. Celkovo sú použité až tri druhy blanku: ultra-vysoko modulovaný, vysoko modulovaný a stredne modulovaný pričom sú všetky tieto blanky krížovo spojené do jednej osy. Celková sila sa ešte viac zvyšuje uhlíkom 1K-1K, ktorý vďaka Anti Twist Technológii zosilňuje krížové vinutie uhlíkových vlákien na maximum. Všetky tieto prepojenia spolu s Auto Clave Technológiou majú za následok, že pri maximálnej záťaži sa prút správa celistvo a akcia sa postupne prenáša od špičky prúta až po jeho koniec. Nedochádza tak k rotačnému pretáčaniu očiek, ale práve naopak tie zostávajú v jednej línii a znižujú celkové trenie vlasca pri nahadzovaní.

Aj napriek pomerne zaujímavej jemnosti a ohybnosti podobnej ako u zdolávacích modelov FBS, je model FMA rozhodne najlepším nahadzovacím prútom aký môžete dostať. Verzia FMA1 je určená pre nahadzovanie so záťažami v rozmedzí 85-113g, verzia FMA2 si hravo poradí so záťažami 85 až 142g. Všetky modely sú osadené originálnymi dvojstopovými Century SiC očkami s prvým 50mm očkom. "Čerešničkou na torte" je PTFE silikónový povrch prútu, ktorý zvyšuje odolnosť proti poškriabaniu a mechanickému poškodeniu vrátane UV žiarenia. V tomto dizajne je ladené aj ultra ľahké sedlo navijaka s matnou čiernou úpravou a laserom vygravírovaným logom aj s povestným nábojom.

Dĺžka (cm):  360, 390

Transportná dĺžka (cm):  186, 201

Počet dieľov:  2

Záťaž (g/lb):  3,25, 3,5

Váha (g):  0

Priemer prvého očka od navijáka (mm):  50

Vzdialenosť prvého očka od sedla navijaka (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: