logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Prologic Prístrešok Fulcrum Utility Tent + Condenser Wrap

Výrobca: Prologic

Kod produktu: 72681
  • Výpredaj

 Skladom 1 ks
  U vás už 30.04.2024

Kaprárska značka Prologic prináša prístrešok Fulcrum Utility Tent + Condenser Wrap, ktorý nie je len obyčajný prístrešok. Ide o rozmerný stan určený na dokonalú ochranu rybárov počas niekoľkodňových rybačiek. Poskytuje všetok komfort, ktorý počas dlhej výpravy potrebujete. Vďaka svojim rozmerom 260… viac info

249,90 € 334,90 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.



Kaprárska značka Prologic prináša prístrešok Fulcrum Utility Tent + Condenser Wrap, ktorý nie je len obyčajný prístrešok. Ide o rozmerný stan určený na dokonalú ochranu rybárov počas niekoľkodňových rybačiek. Poskytuje všetok komfort, ktorý počas dlhej výpravy potrebujete. Vďaka svojim rozmerom 260 x 260 x 210 cm ponúka vysoký štandard pre spanie aj uloženie množstva vecí formou kuchyňky či "obývačky" pri dlhších rybačkách. Má ľahko rozložiteľný hliníkový rám s výsuvnými nohami v rohoch, takže celý prístrešok postavíte len za pár minút. Vďaka svojej výške je Prologic Fulcrum Utility Tent vhodný aj pre vzpriamené postavenie sa, čo rozhodne oceníte najmä počas daždivého počasia.

Najväčšou výhodou je ale dvojica dverí na zips, ktoré sa dajú upevniť na separátne stojky vo výške stanu, čím z tohto prístrešku vznikne perfektný spoločenský priestor na varenie alebo trávenie času aj pre viacerých rybárov. Vo vnútornej strane sa nachádzajú praktické 4 vrecká pre odloženie drobností, stredový hák pre zavesenie svetla a nechýba ani odolná podlaha, ktorá vás ochráni pred blatom a nečistotami.

Prologic Fulcrum Utility Tent sa dodáva v odolnej prepravnej taške spolu s kondenzačným prehozom, ktorý výrazne eliminuje rosenie a zrážanie vody na strope prístreška. V balení sú taktiež istiace šnúrky a sada kolíkov pre pevné uchytenie stanu do zeme. Samotný stan je vyrobený z priedušného materiálu nylon 210D so základnou odolnosťou voči dažďu. Strop stanu ponúka 4 integrované panely s moskytierou, ktorá nechýba ani na dverách.

Šírka (cm):  260

Dĺžka (cm):  260

Hmotnosť (kg):  12

Výška (cm):  210

Vodeodoľnosť (mm):  5000

Materiál:  210D

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

3+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: