logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Potrebujete pomôcť?
Kontaktujte nás!

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Shimano Navijak Ultegra XR 14000 XTD

Výrobca: Shimano

Kod produktu: ULTXR14000XTD
  • Novinka

 Skladom 8 ks
  U vás už 07.05.2024

Navijak Shimano Ultegra XR XTD 14000 je skutočne výkonný kúsok, ktorý prináša kombináciu ľahkosti, výkonu a spoľahlivosti. Jeho konštrukcia a technologické vylepšenia sú zamerané na to, aby poskytovali maximálny výkon pri extrémnom nahadzovaní a veľkom zaťažení. Ľahké telo vyrobené z kompozitu Ci4+… viac info

279,90 € 323,90 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.



Navijak Shimano Ultegra XR XTD 14000 je skutočne výkonný kúsok, ktorý prináša kombináciu ľahkosti, výkonu a spoľahlivosti. Jeho konštrukcia a technologické vylepšenia sú zamerané na to, aby poskytovali maximálny výkon pri extrémnom nahadzovaní a veľkom zaťažení. Ľahké telo vyrobené z kompozitu Ci4+ a technológie ako HAGANE Gear, X-SHIP, INFINITY DRIVE a SILENT DRIVE pracujú spolu na dosiahnutí plynulého a výkonného otáčania aj pri extrémnych podmienkach. To znamená, že aj pri veľkých nahadzovacích vzdialenostiach a silnom zaťažení bude navijak fungovať s minimálnym trením a zabezpečí dlhšie náhody. Technológie ako Super Slow 5, Parallel body a Rigid Cast prispievajú k väčšej vzdialenosti a presnosti nahodenia. A vďaka technológii X-Protect je navijak chránený pred vodou a zabezpečí, že si zachová svoj výkon aj za nepriaznivých poveternostných podmienok. Vysokorýchlostný brzdový systém zabezpečí, že budete schopní rýchlo a efektívne reagovať pri zdolávaní rýb. Celkovo je Shimano Ultegra XR XTD 14000 navijak, ktorý poskytuje vynikajúci výkon a spoľahlivosť pre vašu rybačku, a to aj pri náročných podmienkach.
Nás nová Ultegra XR XTD nadchla naozaj rýchla brzda, ktorú považujeme na základe našich skúseností za nesmierne dôležitú. Táto brzda nielen, že je rýchla, ale aj nesmierne výkonná s brzdnou silou 20kg.
Čierny, minimalistický a elegantný dizajn krásne doplní vaše kaprové prúty nielen po dizajnovej stránke, ale aj po kvalitatívnej a výkonnostnej stránke.

Váha (g):  535

Kapacita (m/mm):  550/0,35

Návin na jedno otočenie kľučkou (cm):  103

Počet ložísk:  6

Prevodový pomer:  4,3:1

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: