logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nash Navijak Scope GT

Výrobca: Nash

 Skladom 2 ks
  U vás už 30.04.2024

Nash priniesol na trh sériu produktov Scope pre všetkých rybárov, ktorí si zakladajú na vysokej kvalite, no sú minimalisti - chytajú na riekach, menších jazerách alebo v zátokách, ale cielia na kapitálne úlovky. Po udiciach Nash Scope, ktoré dnes patria k špičke vo svojej kategórii, prináša Nash… viac info

197,99 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 184,13 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Nash priniesol na trh sériu produktov Scope pre všetkých rybárov, ktorí si zakladajú na vysokej kvalite, no sú minimalisti - chytajú na riekach, menších jazerách alebo v zátokách, ale cielia na kapitálne úlovky. Po udiciach Nash Scope, ktoré dnes patria k špičke vo svojej kategórii, prináša Nash konečne aj navijak, ktorý je pre radu Scope ako určený.

Ide o navijak, ktorý je technologicky založený na navijakoch a multiplikátoroch určených na morský rybolov a Nash jeho výrobu zdokonaľoval viac ako 2 roky. Je teda stavaný na vysokú záťaž, rýchle zábery a silné ryby, pričom však prináša stále kompaktné rozmery vhodné najmä na prúty do 10 ft (3 m). Telo vyrobené z hliníka je doplnené o perforovanú cievku, ktorá perfektne odvádza vodu. Vodeodolná brzda s karbónovými podložkami dokáže vyvinúť brzdnú silu až 20 kg a čo je na nej najlepšie, je jej skrátená dráha pri nastavovaní - na nastavenie brzdy nebudete potrebovať ani jedno otočenie.

Okrem toho v tomto navijaku nájdete 9 nerezových guľôčkových ložísk, 1 valcové ložisko, oceľovú hriadeľ a prevody s prevodovým pomerom 4,9:1. Celkovo ide o perfektne spracovaný navijak určený pre tých najnáročnejších rybárov, ktorí si potrpia nielen na kvalitné komponenty, ale aj na extrémne plynulý chod a moderný dizajn.

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: