AKTUÁLNA AKCIA: Všetky prúty bez DPH: Použite kód: novepruty

logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Potrebujete pomôcť?
Kontaktujte nás!

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Rod Holder Magnetický držiak na prúty Rodholder Systém

Výrobca: Rod Holder

 Produkt nie je na sklade

Zistiť termín dodania
Exkluzívna novinka v ponuke RYBARSKE.SK! Len u nás teraz nájdete nenahraditeľného pomocníka pri každom love. Už je koniec padajúcim prútom, ktoré neraz spôsobili úrazy a zapichnutia háčikov do rôznych častí tela. Exkluzívny magnetický držiak RODHOLDER SYSTEM dokonale ochráni vaše prúty pri… viac info

42,21 €

Bežná cena produktu: 46,90 €

Exkluzívna novinka v ponuke RYBARSKE.SK!

Len u nás teraz nájdete nenahraditeľného pomocníka pri každom love. Už je koniec padajúcim prútom, ktoré neraz spôsobili úrazy a zapichnutia háčikov do rôznych častí tela.

Exkluzívny magnetický držiak RODHOLDER SYSTEM dokonale ochráni vaše prúty pri krátkych presunoch pri vode, takže už viac nemusíte svoje prívlačové či muškarske prúty skladať, ale pri presune na nové miesto ich jednoducho pripnete na svoj automobil.

Držiak Rodholder System sa skladá z klasického magnitického držiaka Rodholder, ktorý slúži aj ako samostatný držiak na auto pre vaše prúty a vy môžete bezpečne naväzovať svoje montáže či vymienať svoju nástrahu na háčiku. Druhá časť slúži na pevne zachytenie a fixovanie prútov v oblasti navijakov tak, aby sa navijaky nijakým spôsobom nemohli poškodiť a ani aby sa nehýbali. Vďaka extra silným magnetom s výdržou v ťahu až 10kg, pripevníte držiak na každú kovovú časť auta - bočné dvere, karoséria či zadné dvere. Telo držiaka je vyrobené z extra silného plastového materiálu, ktorý je prakticky nezlomiteľný. Držiak má dostatočné otvory na všetky rozmery dostupných prútov.



Okrem zadržania prútov a ich bezpečného odloženia majú tieto držiaky aj ďalšie neoceniteľné výhody. Vďaka silným magnetom na spodnej strane môžete rôznu kovovú bižutériu uložiť priamo na plochu držiaka čím si vytvoríte "bezpečný stolík", z ktorého vám žiadna drobnosť nespadne na zem. V prípade nutnosti je možné tento držiak využiť aj ako stolík na malé poháriky na spríjemnenie dňa.

Dĺžka (cm):  0

Váha (g):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

2+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: