logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Century Century NG

Výrobca: Century

Kod produktu: 5691

Zistiť termín dodania
Ak sledujete dianie v európskej kaprárine, tak ste rozhodne museli počuť o týchto legendárnych prútov Century NG+. Tieto prúty sa vyznačujú jedinečnou decentnosťou a skvelým matne čiernym dizajnom, ktorý dopĺňa ultra ľahké sedlo navijaka vyrobené z uhlíka 1K-1K. Legendárnosť týchto prútov dotvára… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 380,37 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Ak sledujete dianie v európskej kaprárine, tak ste rozhodne museli počuť o týchto legendárnych prútov Century NG+. Tieto prúty sa vyznačujú jedinečnou decentnosťou a skvelým matne čiernym dizajnom, ktorý dopĺňa ultra ľahké sedlo navijaka vyrobené z uhlíka 1K-1K. Legendárnosť týchto prútov dotvára aj fakt, že prvý model NG bol vyrobený už v roku 1998 pričom odvtedy prešiel len minimálnymi kozmetickými úpravami. Tvárou týchto prútov bol dlhé roky Frank Warwick, ktorý odchytal s týmito prútmi nespočetné množstvo rybárskych výprav.



Ako je u značky Century známe tak aj tieto modely sú kompletne vyrábané v Anglicku pričom pri ich výrobe boli použité unikátne Century technológie vrátane jedinečnej Autoclave Technology, ktorá zabezpečuje maximálnu hustotu blanku a dokonalé prepojenie uhlíkových vlákien so spájajúcou živicou. Ďalšou jedinečnou technológiou, ktorá bola použitá pri výrobe prútov NG+ je Anti Twist Technology, ktorá absolútne presne ukladá uhlíkové vlákna a blank tak dosahuje maximálnu pevnosť pričom eliminuje krútenie prútu pri hodoch. Dizajnovo pôsobí aj PTFE silikónový povrch prúta, ktorý zvyšuje odolnosť proti poškriabaniu a mechanickému poškodeniu vrátane UV žiarenia. Doplnené boli aj veľké očka, ktorým dominuje prvé 50mm Century SiC očko a tak si môžete vybrať z ponuky 50mm alebo 40mm očiek.



V ponuke pribudli aj modely 12ft a 13ft s označením SU (Stepped Up) so špeciálnou upravenou akciou, vďaka ktorej nemusíte používať šokový nadväzec, nakoľko upravený blank dokáže pohltiť počiatočný silný tlak pri náhode a eliminuje tak pretrhnutie kmeňového vlasca. Vďaka tomu sú tieto modely určené predovšetkým pre lov v stredných a dlhých vzdialenostiach.

Dĺžka (cm):  360, 390

Počet dieľov:  2

Váha (g):  0

Priemer prvého očka od navijáka (mm):  50

Vzdialenosť prvého očka od sedla navijaka (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: