logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Century C2 Command and Control

Výrobca: Century

Kod produktu: 5687

Zistiť termín dodania
Špeciály s označením C2 sa takmer okamžite po uvedení do predaja stali obrovským pojmom medzi kaprárskymi prútmi v Európe. Dá sa doslova napísať, že prúty C2 sa stali európskym lídrom vo vývoji kaprárskych prútov všeobecne. Ako aj ostatné prúty Century aj tieto modely sú vyrábané originál v… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 510,57 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Špeciály s označením C2 sa takmer okamžite po uvedení do predaja stali obrovským pojmom medzi kaprárskymi prútmi v Európe. Dá sa doslova napísať, že prúty C2 sa stali európskym lídrom vo vývoji kaprárskych prútov všeobecne. Ako aj ostatné prúty Century aj tieto modely sú vyrábané originál v Anglicku, čo zabezpečuje maximálnu možnú kvalitu a výkon. Základom obrovskej sily a výkonu týchto prútov je unikátne spojenie legendárnej Century technológie v názvom Autoclave Technology so špeciálnou živicou 3M™ Matrix Resin, ktorá je obohatená o kvantové častice oxidu uhličitého. Toto jedinečné spojenie prináša Hi-Performance Resin (HPR) teda extra výkonnú živicu, ktorá nemá konkurenciu. A práve živica s uhlíkovými vláknami určuje celkovú akciu a výkon každého prúta. Uhlíkové vlákna zabezpečujú akciu blanku a živica má za úlohu rozložiť celkové zaťaženie medzi všetky uhlíkové vlákna. Behom testov sa jednoznačne preukázalo, že prúty s použitím živice HPR sú až o 65% silnejšie a o 25% ľahšie ako iné kaprárske prúty pričom sú oveľa silnejšie pri maximálnych ohyboch prútu. Tým pádom majú prúty C2 oveľa dlhšiu životnosť a pevnosť pri náhodných nárazoch či klepnutiach o rôzne predmety.



Ďalšou jedinečnou technológiou, ktorá bola použitá pri výrobe prútov C2 je Anti Twist Technology, ktorá absolútne presne ukladá uhlíkové vlákna a blank tak dosahuje maximálnu pevnosť. Táto technológia má vplyv aj na efektívny moment zotrvačnosti (MOI), ktorý predstavuje odpor prútu pri rotačnom zrýchlení. Jedinečnými technológiami Century a počítačovou projekciou sa podarilo dosiahnuť najnižší možný moment MOI čo predstavuje maximálnu efektivitu konverzie sily pri nahadzovaní do extrémnych vzdialeností.



Rozsiahle testy taktiež prispeli k výberu najvhodnejších očiek. Nakoniec sa jednoznačne pre ďaleké nahadzovanie použili FUJI KSWG očká v kombinácii s odľahčeným ALPS sedlom navijaka. Očká Fuji KSWG s prvým očkom 40mm vďaka unikátnemu tvaru totálne ruší tradíciu 50mm očiek pre ďaleké náhody. Fuji KSWG sú vhodnejšie na extrémne náhody a taktiež eliminujú motanie vlasca pri bočnom vetre a pri nahadzovaní.



Modely 12ft 2,75lb a 12ft 3,25lb - charakteristika:

Tieto modely sú postavené na ultra tenkom blanku s priemerom len 13mm tesne nad ALPS sedlom navijaka. Prúty sú určené pre stredne veľké jazerá s nahadzovaním do 130m. Akcia blanku je stredná až parabolická, ale v prúte sa skrývajú výrazné silové rezervy, ktoré sa postupne prejavujú pri extrémnom ohybe. Model 2,75lb je určený na menšie revíry a môžeme ho označiť ako "zdolávačka", model 3,25lb je o niečo tuhší a preto vhodnejší na nahadzovanie.



Modely 12ft 3,50lb a 13ft 3,50lb - charakteristika:

Modely na extrémne náhody až za hranicu 150m! Blank je o niečo hrubší pričom dosahuje hrúbku 15mm nad ALPS sedlom navijaka. Vďaka všetkým spomínaným technológiám sú tieto prúty určené na ďaleké nahadzovanie pričom si zachovávajú pomerne zaujímavú zdolávaciu akciu.

Dĺžka (cm):  360, 390

Počet dieľov:  2

Záťaž (g/lb):  3,5

Váha (g):  0

Priemer prvého očka od navijáka (mm):  40

Vzdialenosť prvého očka od sedla navijaka (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: