logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Gula Carp Boilies Exclusive v dipe

Výrobca: Gula Carp

 Skladom 7 ks
  U vás už 30.04.2024

Slovenský výrobca kvalitných boilies produktov značka Gula Carp prichádza s boilies, ktoré je absolútne "našlapané" tými najlepšími ingrediencami, ktoré je možné pri love kaprov zabezpečiť a ešte navyše sú "zaboostrované" unikátnou lákavou tekutinou. Rokmi overené receptúry pomohli nachytať… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 5,85 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Slovenský výrobca kvalitných boilies produktov značka Gula Carp prichádza s boilies, ktoré je absolútne "našlapané" tými najlepšími ingrediencami, ktoré je možné pri love kaprov zabezpečiť a ešte navyše sú "zaboostrované" unikátnou lákavou tekutinou. Rokmi overené receptúry pomohli nachytať množstvo nádherných rýb na slovenských revíroch. Boilies Gula Carp rady Exclusive obsahuje mimoriadne kvalitné suroviny s vysokým podielom rybích múčok, extraktov, aminokyselín, stimulátorov, esenciálnych olejov, ktoré spolu tvoria unikátnu kombináciu. V takejto podobe spolu tvoria absolútne prirodzený zdroj potravy a preto sú pre kapre prirodzeným zdrojom potravy. Znamená to, že radu Exclusive môžete používať aj v tých najnáročnejších pomienkach či najviac prechytaných revíroch pričom ryby ich stále budú prijímať s dôverou. Boilies Exclusive v dipe vás prekvapí jeho účinkami hlavne počas rybárskych pretekov alebo na revíroch zo silnou vrstvou bahna.

Boilies Exclusive Red Fish - vysoký podiel červenej rybej múčky + Robin Red v kombinácii s mliečnym proteinom, vtáčim zobom a korením. Boilies je ideálne na celoročné chytanie vrátane studenej chladnej vody.

Boilies Exclusive Krill/Spice - maximálny možný podiel múčky atlantického krilla + čili, ktorý predstavuje prirodzenú potravu pre veľké ryby. Selektívna gulička, ktorá dokáže nájsť a chytiť aj toho najprefíkanejšieho kapra.

Boilies Exclusive Krab/Ovocie - extra výrazná krabová aróma bola doladená zaujímavou marhuľou so škoricovým esenciálnym olejom a GLM extraktovým základom. Boilies je ideálne najmä na extra teplé vody a letné obdobie.

Príchuť:  krab/ovocie, krill/korenie, ryba/robin red

Váha (g):  0

Priemer (mm):  20

Objem (ml):  250

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: