logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nash Bivak Titan T2

Výrobca: Nash

Kod produktu: T4104
  • Výpredaj

Zistiť termín dodania
Legenda vo forme bivaku s tým najkvalitnejším plášťom a najstabilnejšou konštrukciou teraz prichádza vo verzií, ktorá má vnútornú sieťovanú spálňu už v základnom balení, čo ocenia hlavne európsky rybári stretávajúci sa s veľkým množstvom hmyzu a hlodavcov. Vnútorná kapsula Vám tiež vo veľkých… viac info

569,90 € 749,99 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.

Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Legenda vo forme bivaku s tým najkvalitnejším plášťom a najstabilnejšou konštrukciou teraz prichádza vo verzií, ktorá má vnútornú sieťovanú spálňu už v základnom balení, čo ocenia hlavne európsky rybári stretávajúci sa s veľkým množstvom hmyzu a hlodavcov.

Vnútorná kapsula Vám tiež vo veľkých teplách zaistí príjemnejšiu teplotu v bivaku a naopak pri daždi alebo chladnom počasí znižuje úroveň kondenzácie vody na vnútorných stenách. Riešenie pre ozajstných profesionálov s veľmi kvalitným materiálom Aqua Sense Hydra, ktorý má 5000 mm vodný stĺpec a skvelú parapriepustnosť. Vylepšený stredový blok, ktorý má nižšiu váhu, zvyšuje stabilitu a uľahčuje stavanie bivaku. Nový plochý design zadnej steny umožňuje posunúť si lehátko úplne dozadu a tým získate viac priestoru. Predné rebrá sú pretiahnuté, čím vznikol ochranný šilt proti zlému počasiu. Predný panel je možné kompletne celý odopnúť. Nový design uchytenia nôh do plášťa umožňuje stabilné postavenie bez nutnosti napínacích popruhov. Okrajový lem s vyvýšeným okrajom pre dokonalý odtok vody. Jednoduchšie uchytenie predných rebier konštrukcie do nových klobúčikov. Búrkové tyče vyzdvihujú priamo šilt bivaku, čím zvyšujú stabilitu. Háčik pre zavesnie priamo v strede bivaku. Dva popruhy na uchytenie udíc. Dvere je možné otvoriť aj z vrchnej časti, takže je zaistená ventilácia aj behom dažďa, kedy Vás chrání šilt. Možnosť použitia PVC okna na dverách (je súčasť balenia). Dve zadné okná s moskytiérou pre dokonalú ventiláciu. Na dverách aj oknách moskytiérové panely. Odolná podlaha s elastickými pútkami pre dokonalé napnutie a prizpôsobenie sa terénu. Dodávané s kotviacimi kolíkmi a inovovanou transportnou taškou s ventilačnými otvormi.

Šírka (cm):  250

Dĺžka (cm):  325

Hmotnosť (kg):  19

Výška (cm):  0

Vodeodoľnosť (mm):  5000

Materiál:  Aqua Sense Hydra

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

1+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: