Pravidlá súťaže "Súťaž so značkou SHIMANO"
 

  1. Organizátor a miesto platnosti: Túto súťaž organizuje eshop www.rybarske.sk a jeho kamenná predajňa v Trnave.

  2. Termín súťaže: Súťaž sa koná od 16.6.2023 do 04.07.2023.

  3. Podmienky: Do súťaže sa automaticky zapojí každý, kto si v uvedenom termíne zakúpi akýkoľvek produkt značky Shimano v eshope www.rybarske.sk, alebo v kamennej predajni v Trnave.

  4. Ako to funguje?: Po zakúpení produktu značky Shimano je zákazník automaticky zaradený do žrebovania. Neexistujú žiadne obmedzenia, koľkokrát môže jedna osoba vstúpiť do žrebovania - každý nákup je považovaný za samostatnú účast v súťaži. To znamená, že čím viac nákupov zákazník spraví, tým má väčšiu šancu na výhru.

  5. Ceny: V súťaži sa budú losovať až traja výhercovia, ktorí získajú výhru, pozostávajúcu z 5kg boilies TX1 jahoda a exkluzívneho woblera Shimano Yasei. Každý výherca dostane 1ks boilies a 1ks woblera SHIMANO WOBLER YASEI COVER CRANK F SR 70MM.

  6. Vyhlásenie výhercov: Výhercovia budú vylosovaní a oznámení po skončení súťaže. Budú kontaktovaní prostredníctvom kontaktov, ktoré poskytli pri nákupe.

  7. Ostatné podmienky: Organizátor súťaže si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel súťaže. Účastníkmi súťaže nie sú zamestnanci a rodinní príslušníci organizátora. V prípade sporu, rozhoduje výlučne organizátor.

Celú ponuku od SHIMANO nájdete na tomto odkaze.

Ďakujeme vám za účasť v súťaži a želáme vám veľa šťastia!

Tím Rybarske.sk