logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Korda Vedro s Boxami Container System 17l

Výrobca: Korda

Kod produktu: KBU004

 Skladom 6 ks
  U vás už 23.04.2024

Vinikajúci a praktický systém od anglického výrobcu Korda , ktorý sa skladá z vedra, ktoré má objem 17 litrov a je dodávaný so štyrmi samostatnými boxami, z ktorých každý je možné naplniť niečím iným a kde buď nechcete miešať všetky návnady dohromady, alebo ich chcete pripraviť priamo na mieste.… viac info

40,49 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 37,66 €


Vinikajúci a praktický systém od anglického výrobcu Korda , ktorý sa skladá z vedra, ktoré má objem 17 litrov a je dodávaný so štyrmi samostatnými boxami, z ktorých každý je možné naplniť niečím iným a kde buď nechcete miešať všetky návnady dohromady, alebo ich chcete pripraviť priamo na mieste. Vďaka tomu je vhodný pre situácie, kedy chcete kŕmiť návnadami rôznych veľkostí, a poskytuje vám ľahký prístup ku všetkým návnadám v jednom vedre, avšak stále vám umožňuje mať všetko rozdelené podľa vašej potreby – na rozdiel od toho, kedy ich zmiešate dohromady. Je tiež skvelý pri použití spodových zmesí, ktoré obsahujú drobné častice a pelety, a kde miešanie vopred môže spôsobiť, že niektoré druhy kŕmenia, ako je konope, vyschnú a plávajú, alebo sa pelety rozpadnú viac, než by ste chceli.

Každý box je vzduchotesný a vodotesný, čo znamená, že v nej možno bezpečne uchovávať tekutiny bez obáv z rozliatia, a pokiaľ vám na konci vašej výpravy zostane kŕmenie, ako napríklad partikel, môžete nádobu jednoducho vložiť do mrazničky tak aby bola pripravená na použitie na vaše ďalšej výprave. Pri dlhších výpravách môžete pred odchodom z mrazničky vytiahnuť náhradné boxy s kŕmením, čo zaistí, že zostane dlhšie čerstvé. Sú tiež vybavené bočnými odmerkami v 0,25 litrových dielcoch, takže presne vidíte, koľko spotrebujete, a umožňujú vám vytvárať dokonalé presné množstvo kŕmenia zakaždým keď bude treba. Kontajnery sú prispôsobené pre ľahké skladovanie a náhradné boxy sa predávajú samostatne, takže si môžete vziať tie, ktoré potrebujete pre svoje výpravy, a zvyšok nechať v mrazničke alebo garáži doma. Alebo dokonca vo vašom vozidle v prípade nepotrebných vecí, ako sú rôzne veľkosti peliet, čo je užitočné najmä pri dlhších výpravách a chcete mať pri sebe iba návnadu, ktorú potrebujete pre daný deň, a potom ju dopĺňať, keď je potreba – nie je nič horšie, než sa mať pri sebe veľa nepotrebných vedier.

-Do 17l vedra sa zmestia 4 boxy
-Mäkké viečka zaisťujú vzduchotesné/vodotesné utesnenie
-Zahŕňa 0,25 l postranné dielce pre dokonale odmerané množstvo kŕmenia
-Možno vložiť do mrazničky
-Vhodné na skladovanie partiklu a boilies
-Dokonalé spracovanie pre ľahké skladovanie

Dĺžka (cm):  0

Výška (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

21+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: