logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Fox Box Edges Loaded Medium Tackle Box

Výrobca: Fox

Kod produktu: CBX091

 Skladom 5 ks
  U vás už 23.04.2024

Dlhoočakávaná novinka od firmy Fox je tento Edges Loaded Medium Tackle Box, ktorý určite poteší každého rybára, ktorý má rád svoje príslušenstvo uložené prehľadne a pohromade.  Použitím celého veka ako ďalšieho úložného priestoru, sme maximalizovali kapacitu, napriek tomu zachovali box čo… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 66,88 €


Dlhoočakávaná novinka od firmy Fox je tento Edges Loaded Medium Tackle Box, ktorý určite poteší každého rybára, ktorý má rád svoje príslušenstvo uložené prehľadne a pohromade.

 Použitím celého veka ako ďalšieho úložného priestoru, sme maximalizovali kapacitu, napriek tomu zachovali box čo najkompaktnejší. Veko sa stáva z 37 jednotlivých políčok, s vylepšenými, pántami a dymovo sfarbenými uzávermi, cez ktoré je možné vidieť obsah vo vnútri. Súčasťou balenia je aj list samolepiacich štítkov na označenie obsahu.

Veko pri otvorení zviera so spodnou časťou krabičky uhol 180 stupňov, čo uľahčuje viazanie náväzcov s krabičkou na kolenách, pretože môžete využiť vnútornú stranu veka ako pracovnú plochu. Veko je tiež na vonkajšej aj vnútornej strane opatrené pravítkom uľahčujúce viazanie náväzcov.

Spodná strana Tackle Boxu bola navrhnutá tak, aby pojala všetky nové krabičky Standard a XL Internal Compartment, Adjustable Compartment, Hook Boxes plus geniálnu cievku na náväzke Leader Racks v Standard a XL verzii.

Krabica obsahuje 3 dlhé, 2 krátke a 1 stredné odnímateľné deliace prepážky rozdeľujúce celú spodnú časť krabičky, čo vám umožňuje prispôsobiť si ju podľa vašich predstáv. Rozmiestnenie drážok pre prepážky bolo starostlivo navrhnuté tak, aby sa efektívne využila celá plocha, vrátane toho, že uložené krabičky sa nebudú voľne pohybovať v nevyužitom priestore a všetky drobnosti budú efektívne uložené. Čokoľvek od pomôcok na viazanie náväzcov, štandardných cievok na náväzce až po veľké cievky na náväzce dokonale padnú do krabice.

Povrchová úprava krabice obsahuje VCI (Pravý Inhibítor korózie), ktorý výrazne spomaľuje postup korózie akejkoľvek súčasti, ktorá sa do krabice dostane vlhká.

Súčasťou balenia 2 veľké, 2 malé deliace prepážky, 1 rozdeľovaciu prepážku a 1 horizontálnu
1 x krabičku so 4 políčkami
1 x krabičku so 6 políčkami
1 x cievka na náväzce
3 x krabičky na háčiky
Balenie samolepiacich štítkov

Šírka (cm):  19

Dĺžka (cm):  27

Výška (cm):  7

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

9+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: