Spoločnosť Pneumato s.r.o., IČO: 36610739, so sídlom M. Koperníka 36, 917 01 Trnava, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel Sro, vo vložke číslo 18655/T, ktorú zastupuje Martin Kašťák, konateľ, pri predaji tovaru prostredníctvom internetového obchodu www.rybarske.sk.

Ako môžem ohodnotiť zakúpený produkt?

Prevádzkovateľ poveril sprostredkovateľa, ktorý je prevádzkovateľom internetového portálu heureka.sk so službou Overené zákazníkmi, spoločnosť Heureka Group a.s., so sídlom Karolinská 706/3, 186 00 Praha 8 - Karlín, IČO: 07822774, aby v mene prevádzkovateľa e-shopu spracúvala jednorázovo osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mail a informácie o objednanom tovare za účelom hodnotenia. Pre účely tohto hodnotenia zašle sprostredkovateľ jednorazový e-mail kupujúcemu s možnosťou hodnotenia.

Hodnotenia od zákazníkov, ktoré zanechali prostredníctvom dotazníka spokojnosti od Heureka.sk, sa nachádzajú priamo na Heureka.sk.

Ďalšia možnosť, vďaka ktorej sa dá zanechať hodnotenie produktu, sa nachádza na našom eshope na detaile produktu na záložke “Hodnotenie”. Produkt je možné hodnotiť na základe kladov, záporov, hviezdičiek, alebo je možné zanechať ďalšie skúsenosti s produktom.

Ako je zabezpečené, že recenzie produktov nie sú falošné?

Recenzie, ktoré zverejníme, pochádzajú od zákazníkov, ktorí si produkty v našom eshope Rybarske.sk zakúpili. Recenzia je najprv manuálne skontrolovaná a posúdená na základe identifikátorov, systému a reálneho nákupu daného zákazníka v našom eshope Rybarske.sk. Ak zákazník reálne nákup u nás realizoval, recenzia bude zverejnená. Ak objednávku nerealizoval a produkt mu nebol doručený, prípadné hodnotenie k produktu nie je zverejnené. Takto vieme zabezpečiť, že pri produktoch zobrazíme iba reálne hodnotenie od reálnych zákazníkov. Týmto spôsobom vieme zamedziť zobrazovaniu falošných recenzií.

Ako určujeme, ktoré recenzie sú najdôležitejšie?

Zverejňujeme všetky recenzie, ale vyhradzujeme si právo zmazať recenzie obsahujúce vulgárne výrazy (tieto budú nami zmazané).

Tieto pravidlá pre zobrazovanie recenzií sú platné od 1.7.2024.