logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

ECO Sinkers Záťaž bez olova ES Hruška

Výrobca: ECO Sinkers

 Skladom 12 ks
  U vás už 26.04.2024

Sinker Hruška je špeciálne vyvinutá kaprárska záťaž, ktorá je vyrobená zo 7-zložkovej železobetónovej zmesi, ktorá je absolútne netoxická, ekologická a vyhovuje všetkým environmentálnym predpisom. Navrhnutá je v klasickom hruškovom tvare, ktorý je vhodný na presné a ďaleké nahadzovanie, pričom sa… viac info

od 1,34 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 1,25 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Sinker Hruška je špeciálne vyvinutá kaprárska záťaž, ktorá je vyrobená zo 7-zložkovej železobetónovej zmesi, ktorá je absolútne netoxická, ekologická a vyhovuje všetkým environmentálnym predpisom.

Navrhnutá je v klasickom hruškovom tvare, ktorý je vhodný na presné a ďaleké nahadzovanie, pričom sa pri nahadzovaní montáž nezamotáva.
Jednou zo zásadných výhod oproti olovu je oveľa menšie zapadávanie do bahna a mäkkého dna a tvar je prispôsobený na udržanie koncovej montáže na určenom mieste a to aj na veľmi veľké vzdialenosti. Ďalšou veľkou výhodou oproti klasickému olovu je nasiakavosť tejto záťaže, takže je vyslovene vhodné ju "dipovať" a tým zatraktívniť miesto lovu.

Ďalšia zaujímavosť a inovácia je, že vďaka premyslenej konštrukcii a prispôsobeniu rozloženia váhy sa pri prepadávaní stlpcom vody nezamotáva.

Vlastnosti ECO Sinkers:
Certifikát: Výrobca vlastní certifikát pre ECO SINKERS produkty. Pri kontakte s pitnou vodou nie je škodlivý pre ľudí, zvieratá a iné živé tvory a organizmy.
Univerzálny obratlík: Všetky produkty ECO SINKERS majú univerzálny obratlík, ktorý umožňuje pripevnenie a vypadnutie ku všetkým známym závesným klipom.
7-Zložková zmes: ECO SINKERS produkty obsahujú 7-zložkovú železobetónovú zmes, ktorá je netoxická, ekologická a vyhovuje všetkým environmentálnym predpisom.
Nasiakavosť: Aj najmenšia váha ECO SINKER môže zvýšiť svoju celkovú hmotnosť o 3 gramy a najťažšia hmotnosť o 15 gramov. ECO sinkers sú navrhnuté tak, aby po absorpcii vody, dipu, boostru alebo inej tekutiny výrobky nepresiahli hmotnosť, pod ktorou ich výrobca označil. To je hlavný dôvod, prečo sú ECO SINKERS o pár gramov ľahšie, ako je uvedené v popise pre priestor s konštantnou hmotnosťou.
Magnetické riešenie: Nezabúdajme však ani na magnetickú štruktúru. Pri použití odpadávacieho systému je každý rybár schopný vyloviť svoje záťaže pomocou magnetu a opätovne produkty použiť.
Objemové vlastnosti: ECO SINKERS majú vyšší objem hmotnosti na cm3 ako iné klasické alternatívy olova, takže produkty sú menšie a dobre kvalitatívne prispôsobené na využitie v rôznych podmienkach.

Balenie 1 ks.

Hmotnosť 80 g, dĺžka 5,5 cm, priemer 3,0 cm.
Hmotnosť 100 g, dĺžka 5,6 cm, priemer 3,0 cm.
Hmotnosť 120 g, dĺžka 6,0 cm, priemer 3,5 cm.

Dĺžka (cm):  0

Váha (g):  80, 100, 120

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: