logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Avid Carp Vážiaca a prechovávacia sieť Camo Recovery Sling Standard

Výrobca: Avid Carp

Kod produktu: A0550011
  • Výpredaj

Zistiť termín dodania
Kaprárska značka Avid Carp sa do povedomia slovenských rybárov dostala možno neskôr než iné populárne značky, no svojim portfóliom dokazuje, že si zaslúži miesto na našom trhu. Dôkazom je aj luxusný vážiaci a prechovávací sak Camo Recovery Sling Standard. Ten bol vytvorený s cieľom maximalizovať… viac info

39,99 € 69,99 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.

Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Kaprárska značka Avid Carp sa do povedomia slovenských rybárov dostala možno neskôr než iné populárne značky, no svojim portfóliom dokazuje, že si zaslúži miesto na našom trhu. Dôkazom je aj luxusný vážiaci a prechovávací sak Camo Recovery Sling Standard. Ten bol vytvorený s cieľom maximalizovať bezpečie úlovku, ale aj pohodlie samotného rybára.

Sieť Camo Recovery Sling Standard je vyrobená z ľahkej, no veľmi pevnej sieťoviny, ktorá je navyše rýchloschnúca. Zabezpečuje tak maximálne pohodlie pre ryby, ktoré sa dokážu rýchlejšie zregenerovať po boji pri zdolávaní. Tvar saku sa smerom nadol zužuje, čoho cieľom je, že ryba je vždy otočená do prirodzenej polohy a sak ju nesmeruje do neprirodzených pozícií. Okrem prechovávania ryby s plavákmi môžete po odňatí plavákov tento sak použiť aj na váženie. Sak je pre túto situáciu vybavený špeciálnymi putkami s kovovými očkami.

Na uväzovanie úlovku vo vode zas slúži fluorescenčná šnúrka výraznej žltej farby s plavákom, ktorá má aj vlastné vrecko na uskladnenie pre chvíle, kedy ju nevyužívate. Sak Camo Recovery Sling Standard ponúka naozaj praktické vychytávky a má všetky funkcie prechovávacieho aj vážiaceho saku, takže si na tieto situácie nemusíte kupovať dva rozdielne produkty. Veľkosť Standard je stále postačujúcou pre prechovávanie aj váženie rýb do kapitálnych rozmerov. V balení sa nachádza aj praktické nepremokavé puzdro na sieťku, ktoré vám značne uľahčí prenos aj uskladnenie a eliminuje zápach mokrej sieťky napríklad v aute. Rozmery: 100x59x42cm.

Šírka (cm):  42

Dĺžka (cm):  100

Výška (cm):  59

Priemer (mm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

38+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: