logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nash Taška Subterfuge Hi-Protect Carryall Medium

Výrobca: Nash

Kod produktu: T3625

 Skladom 2 ks
  U vás už 22.04.2024

Kaprárska značka Nash je priam legendárna prvotriednymi produktami na lov kaprov. Ich štýlové tašky a obaly nemajú konkurenciu a udávajú stále nové trendy pri love kaprov. Iná nie je ani nová séria tašiek Subterfuge, ktorá vyniká taktickým camo dizajnom, prvotriednym spracovaním a vysokou… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 100,36 €




Kaprárska značka Nash je priam legendárna prvotriednymi produktami na lov kaprov. Ich štýlové tašky a obaly nemajú konkurenciu a udávajú stále nové trendy pri love kaprov. Iná nie je ani nová séria tašiek Subterfuge, ktorá vyniká taktickým camo dizajnom, prvotriednym spracovaním a vysokou praktickosťou.

Taška Subterfuge Hi-Protect Carryall Medium poskytuje výbornú ochranu pre vaše náradie a doplnky nevyhnutné pre úspešnú rybačku. Taška má tvrdé pevné dno čím ochraňuje vnútro pred poškodením či nasatím vlahy. Steny sú dostatočne polstrované a držia svoj tvar. Výhodou tejto tašky je jej výška len 24,5cm vďaka čomu sa taška môže umiestniť pod lehátko a tak zostáva rybárovi dostatok priestoru v bivaku či brolly. Centrálny zips rozdeľuje tašku na dve časti, menšia je zafixovaná ešte sieťovinou so zipsom a tak udrží v sebe naložené veci. Hlavná časť poskytuje dostatok priestoru na všetku kaprársku výbavu. Vo vrchnej časti tašky je priestor na uloženie boxu či iných dorbností (box nie je súčasťou tašky). Výhodné sú aj dve bočné vrecká a odnímateľný popruh, ktorý môžete v prípade potreby odstrániť. Životnosť predlžujú aj masívne obojstranné zipsy a hrubý odolný moteriál. Rozmery tašky sú 24,5x58x30 cm.

Šírka (cm):  30

Dĺžka (cm):  58

Výška (cm):  24

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

4+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: