logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Deeper Sonar Deeper Chirp+ 2 Winter Trophy Bundle

Výrobca: Deeper

Zistiť termín dodania
Exkluzívna akciová ponuka na nahadzovací sonar Deeper Chirp+ 2, ku ktorému ZDARMA dostanete svetlo Deeper Power Lanter a držiak na smartphone. Lampa má zabudovaný akumulátor, z ktorého v prípade potreby môžete svoj sonar či smartphone okamžite dobiť. Najvýkonnejší nahadzovací sonar Deeper Chirp+ 2… viac info

379,90 € 466,90 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.

Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Exkluzívna akciová ponuka na nahadzovací sonar Deeper Chirp+ 2, ku ktorému ZDARMA dostanete svetlo Deeper Power Lanter a držiak na smartphone. Lampa má zabudovaný akumulátor, z ktorého v prípade potreby môžete svoj sonar či smartphone okamžite dobiť.

Najvýkonnejší nahadzovací sonar Deeper Chirp+ 2 prináša všetky prínosy svojich predchodcov, avšak vylepšené po hardvérovej aj softvérovej stránke. S dosahom až 100 metrov a s možnosťou skúmania dna až do hĺbky 100 metrov je tým najlepším nahadzovacím sonarom, aký si aktuálne viete zadovážiť.

Deeper Chirp+ 2 ponúka funkcie, ktoré by ste našli aj v klasických sonaroch, akurát sú zabalené v kompaktnej konštrukcii. Hovoríme napríklad o možnosti rozpoznania rýb už 15 cm pod hladinou, či o 3 frekvenciách lúčov, ktoré umožňujú skúmanie vody pod viacerými uhlami. Na ovládanie slúži aj v tomto prípade voľne stiahnuteľná aplikácia Fish Deeper, v ktorej môžete sledovať, analyzovať a ukladať svoje pozorovania. Rovnako v nej môžete pristupovať k službe BATHYMETRY s batymetrickými mapami (v cene zariadenia 3 mesiace služby zadarmo), ktorá vám ukáže podvodné mapy vodných plôch po celom svete.

Vďaka zvýšenému výkonu, ktorý sa zmestil do vnútra sonaru Deeper Chirp+ 2, dokážete pod hladinou skúmať ryby v rozlíšení od 1 cm. Vďaka použitej technológii CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse), ktorá vysiela nepretržite nízke aj vysoké frekvencie snímania, je obraz z tohto sonaru oveľa čistejší, presnejší a s vyšším rozlíšením než ponúkajú niektoré klasické sonary.

Aplikácia Fish Deeper je dostupná pre Android aj iOS zariadenia a k zariadeniu sa pripája cez Wi-Fi signál, ktorý vysiela priamo sonar Deeper Chirp+ 2. Na používanie sonaru nie sú ale potrebné žiadne mobilné dáta. Výhodou je možnosť sledovania svetu pod hladinou priamo na vašom smartfóne, takže nepotrebujete žiadne ďalšie príslušenstvo ani monitor pre sonar. Sledovať môžete tvar dna, typ dna, tvrdosť dna, vegetáciu, hĺbku, body záujmu, teplotu vody, či priamo sledovať vaše potenciálne úlovky. V aplikácii si dokonca viete vytvárať aj vlastné mapy s poznámkami a všetkými parametrami.

Prevádzková doba sonaru na jedno nabitie je až 15 hodín. Vstavanú batériu pritom nabijete na 100% už za 2 hodiny, a to pokojne aj pomocou powerbanky priamo na rybách. Sonar je vyrobený z veľmi odolného ABS plastu s titánovými vložkami a silikónovým tesnením a je ho možné používať až do teploty -20°C. Súčasťou balenia je aj oranžový kryt pre nočné používanie.

Technické parametre:

- materiál: ABS plast, titánové vložky,
- typ sonaru: CHIRP, nahadzovací,
- frekvencie (kužely skenovania): úzky 675 kHz (7°), stredný 240 kHz (20°) a široký 100 kHz (47°),
- citlivosť (rozpoznanie cieľa): 1 cm (úzky kužeľ), 2,4 cm (stredný a široký kužeľ),
- rozsah hĺbky: 15 cm až 100 metrov,
- frekvencia skenovania: až 15 snímok za sekundu,
- meranie teploty v °C a F,
- prevádzková teplota: -20 až 40 °C,
- získavanie polohy: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS,
- prevádzková doba na 1 nabitie: 9 hodín so zapnutým GPS, 15 hodín s vypnutým GPS,
- nabíjanie: 80% za 1 hodinu, 100% za 110 minút, 5V2A
- batéria: Li-Ion, 3,8V, 1300 mAh,
- pripojenie: Wi-Fi,
- dosah sonaru pri nahadzovaní: 120 metrov,
- balenie obsahuje: sonar Deeper Chirp+ 2, kryt na nočné snímanie, USB kábel, neoprénový obal, 2 x upevňovací šrób, príručka.

Dosah (m):  100

Váha (g):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

15+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: