logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Century Udica S1 Stealth 10ft 3,25lb

Výrobca: Century

Kod produktu: CN-S1R

Zistiť termín dodania
Lov kaprov v bezprostrednej blízkosti brehu, v zarastených brehoch alebo lov na malých revíroch patrí medzi najväčšie adrenalínové zážitky, aké kaprár môže vôbec zažiť. Presne pre takéto situácie Century vyrobilo špeciálny model, ktorý sa dá označiť ako "Stalking" - čo znamená hľadanie rýb v… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 231,57 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Lov kaprov v bezprostrednej blízkosti brehu, v zarastených brehoch alebo lov na malých revíroch patrí medzi najväčšie adrenalínové zážitky, aké kaprár môže vôbec zažiť. Presne pre takéto situácie Century vyrobilo špeciálny model, ktorý sa dá označiť ako "Stalking" - čo znamená hľadanie rýb v blízkosti brehu. Model S1 má unikátnu dĺžku 300cm pričom disponuje úžasnou silou a húževnatosťou. Špička je dostatočne pružná aby rýchlo zareagovala na prudký výpad kapra a eliminuje tak vyrezanie háčika z tlamy kapra. Posledná tretina prúta pri rúčke zostáva pevná s veľkými silovými rezervami. Táto unikátna akcia prúta a obrovská sila bola docielená jedinečnou konštrukciou, kedy všetky Century SiC očká boli umiestnené na extra predĺženej špičke s dĺžkou 200cm. Extra zosilnená a pevná rukoväť má dĺžku 112cm a spolu so špičkou tvoria jedinečný celok, ktorý si jednoducho zamilujete.



Ako je u značky Century známe tak aj tieto modely sú kompletne vyrábané v Anglicku pričom pri ich výrobe boli použité unikátne Century technológie vrátane jedinečnej Autoclave Technology, ktorá zabezpečuje maximálnu hustotu blanku a dokonalé prepojenie uhlíkových vlákien so spájajúcou živicou. Ďalšou jedinečnou technológiou, ktorá bola použitá pri výrobe prútov S1 je Anti Twist Technology, ktorá absolútne presne ukladá uhlíkové vlákna a blank tak dosahuje maximálnu pevnosť pričom eliminuje krútenie prútu pri hodoch.

Dĺžka (cm):  300

Počet dieľov:  2

Váha (g):  0

Priemer prvého očka od navijáka (mm):  30

Vzdialenosť prvého očka od sedla navijaka (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: