logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

JRC Puzdro Rova 2 Rod Sleeve Short 10ft 130cm

Výrobca: JRC

Kod produktu: 1537835

 Skladom 2 ks
  U vás už 23.04.2024

Anglická spoločnosť JRC prináša v sérii s označením Rova spojenie moderného maskáčového dizajnu a kvalitných materiálov. V rovnakom dizajne tak môžete svoju výbavu obohatiť o bivak, brolly, rôzne púzdra, spacáky, kreslá, či taškovinu.Jedným zo série týchto produktov je aj ochranné puzdro JRC Rova 2… viac info

52,11 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 48,46 €


Anglická spoločnosť JRC prináša v sérii s označením Rova spojenie moderného maskáčového dizajnu a kvalitných materiálov. V rovnakom dizajne tak môžete svoju výbavu obohatiť o bivak, brolly, rôzne púzdra, spacáky, kreslá, či taškovinu.Jedným zo série týchto produktov je aj ochranné puzdro JRC Rova 2 Rod Sleeve Short 10ft určené na prenos dvoch prútov s transportnou dĺžkou do 130cm.

Pokiaľ ste aj vy majiteľom dvojdielnych 3-metrových (10”) prútov JRC Rova alebo podobných prútov so skladacím hlavným dielom v rúčke a chcete si byť istí, že sa počas prenosu nepoškodia, hľadíte na ten správny produkt. Puzdro Rova Camo 2 Rod Sleeve Short 10 ft totižto ponúka výbornú ochranu pre samotné prúty aj s navijakmi, pričom vďaka šikovnému bočnému vrecku pojme aj ďalšie príslušenstvo ako signalizátory či podberák. S atypickou dĺžkou 130 cm je toto puzdro určené špeciálne pre prúty JRC Rova 10 ft, ktoré ponúkajú hybridnú viacdielnu teleskopickú konštrukciu, či na akékoľvek iné prúty s celkovou transportnou dĺžkou do 130 cm.

Puzdro bolo ušité z pevného a vodeodolného polyesteru 500D Rova Camo, ktorý aj v tomto prípade ponúka kamuflážový dizajn typický pre sériu Rova. Vnútorné polstrovanie zaručuje dokonalú ochranu prútov pri prenose, čomu napomáhajú aj suché zipsy, ktorými možno prúty vo vnútornom priestore ukotviť. Samozrejmosťou sú aj kvalitné záťažové zipsy samotného puzdra aj 2 postranných vreciek, či dva typy popruhov - pre prenos v ruke alebo cez rameno.

Vlastnosti JRC Rova 2 Rod Sleeve Short 10ft:

použitý materiál: vodeodolný polyester 500D,
celková dĺžka: 130 cm,
počet prútov: 2,
počet priehradok: 1 hlavná (na 2 prúty s navijakmi, oddelené prepážkou), 2 postranné vrecká na zips, popruhy na upevnenie ďalšieho príslušenstva.

Dĺžka (cm):  130

Výška (cm):  0

Počet prútov na uloženie:  2

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

6+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: