logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Fox Lehátko + Spacák Flatliner 8 leg 5 season system

Výrobca: Fox

Kod produktu: CBC093

Zistiť termín dodania
Spoločnosť Fox vám predstavovať zrejme netreba. Ide o prémiového výrobcu rybárskeho náčinia, ktorý svoje portfólio obohatil o nový spací systém Fox Flatliner 8 Leg 5 Season System. Ide o kombináciu lehátka s 8 nohami a kvalitného spacáku, ktoré je možné používať počas celého roka. Lehátko… viac info

580,49 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 539,86 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Spoločnosť Fox vám predstavovať zrejme netreba. Ide o prémiového výrobcu rybárskeho náčinia, ktorý svoje portfólio obohatil o nový spací systém Fox Flatliner 8 Leg 5 Season System. Ide o kombináciu lehátka s 8 nohami a kvalitného spacáku, ktoré je možné používať počas celého roka.

Lehátko Flatliner 8 leg má okrem 8 nôh aj systém podpory celého tela (podopretá hlavová časť, bedrová časť aj nožná časť) a samotný matrac je uchytený elastickým lanom tak, aby držal perfektne v akejkoľvek polohe tela. Výrobca hovorí aj o “Fold Over” Lumbar Support funkcii, ktorá zaručuje, že matrac má vždy konzistentnú pevnosť. Samotný matrac má hrúbku až 50 mm a je vyrobený z hustej peny, ktorá je vo vnútri dutá, čo zabezpečuje príjemné ležanie v akejkoľvek polohe.

8 nôh s výškou 38 - 52 cm má nový patentovaný systém nastavenia Spring Lock s pružinou, ktorý je extrémne jednoduchý na používanie. Nohy podopierajú hlavovú časť, strednú časť aj nožnú časť, takže je lehátko veľmi stabilné aj pri postavení na kamene či nerovný terén. Dvojité pánty zas umožňujú lehátko zbaliť rovno s matracom, pričom vďaka až dvom pruhom na každej strane lehátko po zbalení “stiahnete” ako žiadne iné. Ušetríte tak drahocené miesto v aute pri prenášaní, či doma pri uskladnení.

Fox do tohto systému integroval univerzálne suché zipsy na spodnej strane lehátka pre použitie akejkoľvek prikrývky Fox. Samozrejmosťou je aj kompatibilita lehátka so všetkými Fox spacákmi. Samotný spacák dodávaný v tomto systéme nesie označenie “5 Season”, čo zaručuje, že je tepelne komfortný v každom počasí - v chlade aj cez leto. Spacák má rozmery 84 x 215 cm (rovnaké ako lehátko) a je vyrobený z kombinácie 100% polyesteru z vonkajšej strany a 100% polyuretánu zvnútra.

Celý systém Flatliner 8 Leg 5 Season System má po zložení rozmery len 47 x 47 cm a hmotnosť 21,75 kg (5,75 kg spacák + 16 kg lehátko), no za komfortné spanie pre svoje viacdňové rybárske výpravy budete určite ochotní akceptovať aj tieto kilogramy.

Šírka (cm):  84

Dĺžka (cm):  215

Hmotnosť (kg):  22

Nosnosť (kg):  150

Výška (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

2+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: