logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nash Lehátko so spacákom MF60 Indulgence 5 Season Sleep System SS4

Výrobca: Nash

Kod produktu: T9453

Zistiť termín dodania
Značka Nash prináša extra luxusný systém lehátka so spacákom určený najmä pre kaprárov. Vďaka neustálej inovácii a vývoju špičkových moderných materiálov sa podarilo vytvoriť jedinečný systém, ktorý sa skladá z lehátka SS4 s rozmermi 212x87cm a možnosťou nastavenia výšky 38-51cm. Jedinečnou výhodou… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 506,84 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Značka Nash prináša extra luxusný systém lehátka so spacákom určený najmä pre kaprárov. Vďaka neustálej inovácii a vývoju špičkových moderných materiálov sa podarilo vytvoriť jedinečný systém, ktorý sa skladá z lehátka SS4 s rozmermi 212x87cm a možnosťou nastavenia výšky 38-51cm. Jedinečnou výhodou tohto lehátka je špeciálny pamäťový matrac Memory Foam 60, ktorý poskytuje komfort a dokonalý odpočinok aký nebýva ani doma na postely. Tento matrac je potiahnutý ešte vrstvou fleece materiálu pre väčší tepelný komfort. Veľkou výhodou je veľká hrúbka matraca, ktorá jednak dokonale prekrýva konštrukciu lehátka, ale zabezpečuje dlhú životnosť a výdrž.

Pri tomto modele SS4 je pripnutý spacák 5 Seasson, ktorý je určený do každého ročného obdobia. Vďaka odnímateľnej extra hrubej vrstve ho tak môžete používať aj počas teplejších nocí či cez skorú jeseň. Po pripnutí hrubej vrstvy sa tepelný komfort zvýši až na -25 stupňov. Spacák dokonale sedí na celom lehátku vďaka bočným zipsom, ktoré sú okrem hlavovej časti dookola celého matraca. Celý systém má celkovú váhu 17,2kg.

Výbornú stabilitu zabezpečujú dodatočné dve samostatné nohy na hlavovej a nožnej časti, ktoré rozložíte a zložíte jediným klikom. Vychytávkou sú aj upináky, na ktoré je možné pripnúť príslušenstvo ako je vankúš alebo prehoz.

Novinkou je taktiež možnosť USB pripojenia, ktoré je v hornej časti lehátka pod odnímateľným matracom a je doplnené PVC vreckom zo spodnej strany lehátka, kam si môžete umiestniť zdroj nabíjania alebo svoj mobil a tak ho budete mať stále po ruke. Výhod je pri tomto systéme naozaj veľa a rozhodne je to aktuálne najkomfortnejší set aký si môžete zakúpiť.

Šírka (cm):  87

Dĺžka (cm):  212

Hmotnosť (kg):  17

Nosnosť (kg):  150

Výška (cm):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

2+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: