logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Mikbaits Boilies v dipe Spiceman Chilli Squid 250ml

Výrobca: Mikbaits

 Skladom 9 ks
  U vás už 25.04.2024

Dlho očakávaná novinka firmy MIkbaits na rok 2023 je tu a nie je ním nič iné ako Boilies s Rady Spiceman Chilli Squid. Boilies Spiceman Chilli Squid v sebe ukrýva neodolateľnú atraktivitu pikantne korenenej zmesi Spiceman doplnené o kalamárovú múčku a neskutočnú silu originálnej britskej esencie… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 6,28 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Dlho očakávaná novinka firmy MIkbaits na rok 2023 je tu a nie je ním nič iné ako Boilies s Rady Spiceman Chilli Squid.

Boilies Spiceman Chilli Squid v sebe ukrýva neodolateľnú atraktivitu pikantne korenenej zmesi Spiceman doplnené o kalamárovú múčku a neskutočnú silu originálnej britskej esencie Squid Octopus, najlepšej olihňovej esencie, ktorá kedy uzrela svetlo sveta.

Spojením týchto zložiek vzniklo boilies, ktoré je veľmi chytľavé, dráždivé a záberové, zároveň ale priťahuje tie najväčšie ryby. Už počas skúšania v úzkom kruhu spolupracovníkov na neho bolo ulovených mnoho osobných rekordov vrátane dvoch rýb 32 a 33 kg z českých zväzových vôd. Skúšali sme ho nasadzovať proti iným a často to bolo práve toto boilies, ktoré v danej chvíli prinášalo tie najväčšie ryby. Ďalšou veľkou výhodou, ktorú sme zistili pri testovaní je, že funguje prakticky celoročne. Bolo skvelé na jar, počas trenia, v lete, na jeseň a tiež koncom roka v už veľmi chladnej vode. Určite v tom okrem iného majú prsty silné čili výťažky a papričky, ktoré sme použili ako v sypkej, tak aj v tekutej forme. Navyše sme pridali aj jeden chuťový stimulátor, ktorý sme doteraz v žiadnom inom boilies nepoužívali. Do ruky tak dostávate veľmi atraktívne dráždivé boilie, ktoré dokáže úplne zmiasť hlavu aj tým najväčším kaprom, aký sa kde nachádzajú. Zloženie: Rybie, olihňové a enzymatické rybie múčky 30%, vtáčie zoby 12%, mliečne a vaječné proteíny 15%, objemové prísady 27%, atraktory 13%, extrakty 3%, Ultra esencia, tekuté potravy, esenciálne oleje, chuťové stimulátory prezervatív, čerstvé vajcia.


Boilie v dipe je mäkšia zatraktívnená varianta klasického boilie.

Je vhodná najmä pre situácie, keď potrebujete atraktívnejšiu nástrahu, než je vaša návnada. Alebo ju môžete použiť vtedy, keď chcete chytať na iný priemer ako na ten, s ktorým vnadíte. Boilie ešte pred tým, než ho zalejeme do dipu, nechávame nasiaknuť v tých najlepších tekutých potravách a až potom ho vkladáme do téglika a polievame. Tento postup mu dáva mimoriadnu atraktivitu, ako napokon dokazujú vaše úlovky.

Príchuť:  chilli/kalamár

Váha (g):  0

Priemer (mm):  20, 24

Objem (ml):  250

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: