logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Conquer Boilies Universe 2,5kg

Výrobca: Conquer

Zistiť termín dodania
Dostáva sa nám do rúk revolučná novinka z dielne uznavaného slovenského kaprára Petra Šimoniča alias "Šunes", ktorý ako jeden z mála kaprárov má pochytané nespočetné množstvo kapitálnych kaprov na tých najťažších revíroch po celej Európe. Je to boilies pod názvom Conquer ktoré je vyrábané z… viac info

28,99 €

Po zadaní kódu bezdph za cenu 26,96 €


Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Dostáva sa nám do rúk revolučná novinka z dielne uznavaného slovenského kaprára Petra Šimoniča alias "Šunes", ktorý ako jeden z mála kaprárov má pochytané nespočetné množstvo kapitálnych kaprov na tých najťažších revíroch po celej Európe. Je to boilies pod názvom Conquer ktoré je vyrábané z najkvalitnejích zmesí a rybích múčok na trhu. Toto boilies svojou kvalitou je doslova magnetom na veľké kapre. Rada UNIVERSE je vyvinutá pre masívnejšie kŕmenie vďaka nižšej priaznivej cene. 50% zo zmesi tvoria objemové extrudované suroviny (ľan, kukurica, soja...) a 50% tvorí zmes rady najvyššej rady ELEMENT. Tekutá zložka a arómy sú rovnaké ako v rade ELEMENT. Nejedná sa teda o klasické krmné boilies, ale o prvotriedne boilies, ktoré je vhodné aj na dlhodobý lov kedy ho ryby prijímajú s dôverou ako prirodzenú potravu.

Liver - Strong Buffalo - extra silná aróma pečene, kde sa nachádza až 30% podielu pečienky čím je táto zmes absolútne unikátna. Vďaka výbornej rozpustnosti zložiek a nízkemu podielu tukov je táto aróma výborná na celoročné použitie ako aj počas zimy pri nízkych teplotách vody.

Squid / Krill / Scopex - extra vysoký podiel kalamárovej múčky a krillu do ktorého je vmiešaná sladká Scopex aróma a exotické esenciálne oleje vďaka ktorým je možné použiť toto boilies počas celého roka.

Robin Red / Forest Fruits - základom tohto boilies je zmes vtáčích zobov, orechov, sušeného ovocia, ku ktorým bol dodaný vysoký podiel robin red korenia. Sladkosť dotvára mix aróm európskeho červeného ovocia, čo predurčuje túto zmes na lov v extra studenej vode.

Complete Sea / Citrus - zmes s vysokým podielom mix múčok z morských živočíchov, korenia robin redu a tepelne upravených rastlinných surovín a vtáčich zobov, do ktorých boli primiešané esencie zo stredomorských citrusov.

Príchuť:  morské plody, krill/scopex, pečeň

Váha (g):  2500

Priemer (mm):  20

Objem (ml):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: