logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Mikbaits Boilies Multi Mix Classic 4kg 20mm

Výrobca: Mikbaits

 Skladom 10 ks
  U vás už 23.04.2024

Rada boiliesov Multimix Classic sú boilies určené predovšetkým k silnejšiemu vnadeniu, ale samozrejme je možné ich s úspechom aj nastražiť. Sú vyrábané z rokmi preverenej zmesi MULTIMIX s 25% obsahom rybích múčok, ktoré im dodávajú prirodzene hnedú farbu. Verzia Robin Red + je potom vďaka obsahu… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 23,43 €


Ponúkame viac variant tohto produktu

Vyberte si z tabuľky nižšie

Rada boiliesov Multimix Classic sú boilies určené predovšetkým k silnejšiemu vnadeniu, ale samozrejme je možné ich s úspechom aj nastražiť. Sú vyrábané z rokmi preverenej zmesi MULTIMIX s 25% obsahom rybích múčok, ktoré im dodávajú prirodzene hnedú farbu.
Verzia Robin Red + je potom vďaka obsahu tejto suroviny ľahko červená. MMX Classic obsahujú menej esencie ako naše ostatné rady boilies. Jednak preto, aby ste s nimi mohli silne alebo dlhodobo vnadiť. Druhý dôvod je často používané zaliatie a nasiaknutie Boostrom rovnakej príchute, ako má boilie, s ktorým budete loviť. O to viac sme kládli dôraz na nutričnú hodnotu, chuťovú atraktivitu a tiež na kvalitu prísad.
MMX Classic obsahuje sypký aj tekutý pečeňový extrakt, A samozrejme čerstvé vajcia, žiadne náhrady! Je to jednoducho kvalitné poctivé boilies na rybej báze, čím sa úplne líši od prevažnej väčšiny lacných kŕmnych boilies na trhu. Je potrebné si uvedomiť, že ryby nelákajú na nástrahu, ale na návnadu. Ak svoje loviská zasypete guličkami z odpadových surovín bez akejkoľvek chuti a s takmer nulovou nutričnou hodnotou, len silno na povrchu nastriekané esenciou, ťažko v ňom ryby dlhodobo udržíte. S boilie MMX Classic sa toho nemusíte obávať.

Zloženie - rybie múčky 25%, objemové prísady 50%, mliečne proteíny 12%, vtáčie zoby 6%, atraktory 6%, extrakty 1%, Ultra esencie, tekuté potravy, tekuté pečeňové extrakty, tekutý prezervatív, čerstvé vajcia.

Príchuť:  korenie, krab, kalamár, krll

Váha (g):  4000

Priemer (mm):  20

Objem (ml):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: