logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Conquer Boilies Element 1kg

Výrobca: Conquer

Zistiť termín dodania
Najvyššia rada boilies vyrobené podľa osvedčených receptov legendy slovenskej kapráriny Petra Šimuniča "Šunes", ktorý ako jeden z mála kaprárov má pochytané nespočetné množstvo kapitálnych kaprov na tých najťažších revíroch po celej Európe. Boilies Element sú vyrobené ako najvyššia rada značky… viac info

16,99 € 19,99 €

Na tento produkt sa nevzťahuje zákaznícka zľava, ani zľavový kód.

Ľutujeme tento produkt je aktuálne nedostupný.
Najvyššia rada boilies vyrobené podľa osvedčených receptov legendy slovenskej kapráriny Petra Šimuniča "Šunes", ktorý ako jeden z mála kaprárov má pochytané nespočetné množstvo kapitálnych kaprov na tých najťažších revíroch po celej Európe.

Boilies Element sú vyrobené ako najvyššia rada značky boilies Conquer (Zdolaj) pričom pri ich výrobe boli použité osvedčené prvotriedne suroviny na základe jedinečných receptov čím sa podarilo vytvoriť naozaj unikátne boilies so zaručeným úspechom. Všetky recepty boli vyvíjané počas dlhodobých rybačiek a preto je možné nimi kŕmiť aj dlhé obdobie pričom ich budú ryby neustále prijmať ako prirodzený zdroj potravy. Pri dostatočnom zaboostrovaní si dokážete vyrobiť aj "chytačku" na rýchle chytanie, inak sú však tieto boilies ideálne na selektívny lov väčších rýb. Rada obsahuje nasledovné príchute:

Liver - Strong Buffalo - extra silná aróma pečene, kde sa nachádza až 30% podielu pečienky čím je táto zmes absolútne unikátna. Vďaka výbornej rozpustnosti zložiek a nízkemu podielu tukov je táto aróma výborná na celoročné použitie ako aj počas zimy pri nízkych teplotách vody.

Squid / Krill / Scopex - extra vysoký podiel kalamárovej múčky a krillu do ktorého je vmiešaná sladká Scopex aróma a exotické esenciálne oleje vďaka ktorým je možné použiť toto boilies počas celého roka.

Robin Red / Forest Fruits - základom tohto boilies je zmes vtáčích zobov, orechov, sušeného ovocia, ku ktorým bol dodaný vysoký podiel robin red korenia. Sladkosť dotvára mix aróm európskeho červeného ovocia, čo predurčuje túto zmes na lov v extra studenej vode.

Complete Sea / Citrus - zmes s vysokým podielom mix múčok z morských živočíchov, korenia robin redu a tepelne upravených rastlinných surovín a vtáčich zobov, do ktorých boli primiešané esencie zo stredomorských citrusov.

Príchuť:  morské plody

Váha (g):  1000

Priemer (mm):  20

Objem (ml):  0

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

0+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: