logo
0 0 €
Jakub Jakubec
 

Získajte zľavu s kódom:
BEZDPH

+421 915 648 588
info@rybarske.sk

Nash Batoh Subterfuge Rucksack

Výrobca: Nash

Kod produktu: T3641

 Skladom 1 ks
  U vás už 22.04.2024

Do detailov prepracovaný batoh Nash Subterfuge Rucksack ponúka mnoho vychytávok, ktoré ocení každý rybár. Prakticky vymyslené prvky tohto batohu ho umožňujú využívať nielen na prenos vecí, ale aj ako stolík s magnetickou táckou, čo je systém, ktorý poznáme už z modelu Nash Recon. Chrbtová časť s… viac info

Po zadaní kódu bezdph za cenu 133,84 €




Do detailov prepracovaný batoh Nash Subterfuge Rucksack ponúka mnoho vychytávok, ktoré ocení každý rybár. Prakticky vymyslené prvky tohto batohu ho umožňujú využívať nielen na prenos vecí, ale aj ako stolík s magnetickou táckou, čo je systém, ktorý poznáme už z modelu Nash Recon.

Chrbtová časť s anatomickým tvarovaním má po obvode zips, po ktorého otvorení je možné veku batohu pripnúť k samotnej konštrukcii a vytvoriť z neho malú úložnú plochu. Na túto plochu je možné pomocou magnetov pripevniť magnetickú tácku, ktorá je ideálna na ukladanie drobností, ktoré chcete mať po ruke. Samotná konštrukcia je spevnená, vybavená kvalitnými zipsami a ponúka množstvo priestoru vďaka hranatým tvarom všetkých vreciek. Spodná strana batohu je dokonca vodeodolná, a tak sa batoh Nash Subterfuge Rucksack nemusíte báť položiť na akýkoľvek povrch.

Úložný priestor sa delí na hlavné vrecko prístupné po odzipsovaní chrobtovej časti, tri postranné vrecká na zips - dve menšie a jedno väčšie, do ktorého môžete vložiť aj väčšie príslušenstvo ako vidličky, spomby, či signalizátory, a na vrchné polstrované vrecko, ktoré je svojou veľkosťou ideálne na uloženie stredne veľkého Tackle boxu na nástrahy a bižutériu. Vnútorný úložný priestor ponúka sieťované vrecko na drobnosti, ktoré je možné uzavrieť zipsom. Celkovo ponúka tento batoh naozaj veľké množstvo úložného priestoru pre všetky potrebné časti vašej výbavy.

Príjemným doplnkom je aj elastické pútko na uchytenie batohu do ruky a samozrejmosťou je kamuflážový Subterfuge dizajn. Súčasťou balenia je aj spomínaná magnetická tácka, ktorú je možné pokladať za veľmi praktický doplnok inak veľmi vydareného batohu.

Vlastnosti batohu Nash Subterfuge Rucksack:

- rozmery batohu (V/Š/H): 50 cm x 48 cm x 27 cm,
- rozmery vnútorného úložného priestoru (V/Š/H): 40 cm x 30 cm x 27cm,
- rozmery tácky (V/Š/H): 31 cm x 24 cm x 3 cm,
- vodeodolná spodná strana batohu,
- polstrovanie všetkých úložných priestorov,
- kamuflážový dizajn.

Šírka (cm):  48

Dĺžka (cm):  50

Výška (cm):  27

0.0

Hodnotilo 0 používateľov

0x

0x

0x

0x

0x

1+

zákazníkov už zakúpilo

0%

zákazníkov odporúča

0

použivateľských recenzií

doprava zdarma

Doručenie do 24 hod.

Väčšinu tovaru máme skladom,
preto garantujeme rýchle doručenie objednávky.

bezplatne parkovanie

22 rokov skúseností

Profesionalita, ochota, odbornosť
a hlavne VAŠA SPOKOJNOSŤ.

garancia vratenia penazi

Garancia vrátenia peňazí

V prípade Vašej nespokojnosti
Vám vrátime peniaze.

kamenny obchod

630m2 kamenný obchod

Navštívte skutočné rybárske
kráľovstvo v Trnave.

bezplatne parkovanie

Bezplatné parkovanie pred predajňou

Pre zákazníkov máme veľké
FREE parkovisko.

Ostatní zákazníci dokúpili ešte toto: